Šta/koji da kupim frižider
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- Micic Dusan
- _
- Warranty service: gaganau neff siemens bosch construkta beko elektrolux aeg
- Contact person: Dusan
Re: Šta-koji da kupim
Ma kupi BOSCH
Kupio juče friz
http://www.tehnomanija.rs/katalog/indes ... 13-nf.html
videćemo kako će da radi, deluje OK.
Hvala svima
pozdrav
http://www.tehnomanija.rs/katalog/indes ... 13-nf.html
videćemo kako će da radi, deluje OK.
Hvala svima
pozdrav
Da prenesem prve utiske!
Frižider radi skoro BEŠUMNO, što je meni bilo veoma bitno, jer sam imao prilike da čujem neke NO FROST modele, to je bilo ne prijatno iskustvo, prilično.
Inače, ta tehnologija je dosta dobra, nema NIKAKVIH mirisa u frižideru, lepo hladi ... stvarno je dobar ...
Videćemo kako će biti kasnije i kako će da radi, ali za sada stvarno je dobar.
Frižider radi skoro BEŠUMNO, što je meni bilo veoma bitno, jer sam imao prilike da čujem neke NO FROST modele, to je bilo ne prijatno iskustvo, prilično.
Inače, ta tehnologija je dosta dobra, nema NIKAKVIH mirisa u frižideru, lepo hladi ... stvarno je dobar ...
Videćemo kako će biti kasnije i kako će da radi, ali za sada stvarno je dobar.
može ... ima mesta ...Stolle je napisao:Znači, može da se napuni limenkama.![]()

al će pre da bude sa onim kašicam za bebe ....

Re: Šta/koji da kupim frižider
taj komb frizider ban13nf je obicno smeche tako da mi je zao sto ti to bane ne rece ranije,kasno videh,izv...
imam ga 4godine i nisam zadovoljan uopste. 1vo,strasno losa kutijavec je na nekim mestima korozirala,toliko o kvalitetu. a pre neki dan mi je crkla elektronika koju upravo ovim putem trazim.
zato molim sve koji znaju gde mogu da kupim elektroniku za ovaj indesitov frizider da mi odgovore.
unapred zahvalan nezadovoljni potrosac
G
imam ga 4godine i nisam zadovoljan uopste. 1vo,strasno losa kutijavec je na nekim mestima korozirala,toliko o kvalitetu. a pre neki dan mi je crkla elektronika koju upravo ovim putem trazim.
zato molim sve koji znaju gde mogu da kupim elektroniku za ovaj indesitov frizider da mi odgovore.
G
- dodig
- bela tehnika
- Warranty service: gorenje
- Contact person: ivan
- Phone number: 0038736650852
- Specialty: distribution
- Lokacija: DODIG IVAN VESELKO Ulica Majke Terezije br 18 Međugorje
od svih ponuda ipak gorenje je najrealnije rješenje,garantni rok 5 godina,najbolji servis i obezbjeđeni rezervni djelovi za dugi niz godina.Ako se odlučiš za gorenje poslaću ti katalog na mail adresu .a mogu ti i preporuku dati samo reci do koliko novca u eurima ideš
- Stolle
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Pa...probaj kod Baneta.gaston je napisao:...crkla elektronika koju upravo ovim putem trazim.

"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
-
- Preminuo
- Contact person: Damir
- Specialty: whitegoods
@gaston
kontaktiraj kolegu darko080372 http://www.fanzo.org/forum/memberlist.p ... ile&u=1653
mozda moze da sredi tvoju elektroniku.
Pozdrav.
kontaktiraj kolegu darko080372 http://www.fanzo.org/forum/memberlist.p ... ile&u=1653
mozda moze da sredi tvoju elektroniku.
Pozdrav.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 11 Odgovori
- 5010 Pregledano
-
Zadnji post napisao frigo
25 Jun 2008, 04:39
-
- 0 Odgovori
- 1198 Pregledano
-
Zadnji post napisao toce
02 Sep 2008, 16:20
-
- 3 Odgovori
- 1793 Pregledano
-
Zadnji post napisao buzdumra
19 Mar 2009, 12:52
-
-
probijen isparivac frizider Obodin RIJESENO
napisao hagula » 30 Mar 2009, 17:32 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 25 Odgovori
- 10791 Pregledano
-
Zadnji post napisao IvanZr
30 Jun 2011, 23:58
-
-
-
Oscilator za kamionski frizider(RESENO)
napisao Sale Mitrovic » 10 Apr 2009, 15:33 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 2 Odgovori
- 1039 Pregledano
-
Zadnji post napisao Sale Mitrovic
11 svi 2009, 11:29
-
-
-
INDESIT B33FNF kombinovani frižider
napisao Sale Mitrovic » 11 svi 2009, 11:48 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 25 Odgovori
- 12721 Pregledano
-
Zadnji post napisao Talichni
25 Jan 2017, 17:33
-
-
-
Gorenje R63391E frižider, potreban manual i šema (rešeno)
napisao JaroslavBires » 26 Jun 2009, 09:36 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 2 Odgovori
- 2192 Pregledano
-
Zadnji post napisao JaroslavBires
27 Jun 2009, 09:15
-
-
-
koliko treba da se čeka pre nego što se uključi frižider?
napisao alonna » 27 Jun 2009, 12:06 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 3 Odgovori
- 1879 Pregledano
-
Zadnji post napisao tanebosev
27 Jun 2009, 12:23
-