kombinovani indesit ce238v evolution
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
kombinovani indesit ce238v evolution
Postovane kolege.
Imam opet problem sa ovim kombin.friziderom.Pre par godina to je bio problem sa stampanom plocom ali je to tada reseno.Sada je problem sledeci: prvo sam primetio da uredjaj radi bez prekida i da u zamrzivackom delu zadnja od tri resetke nema inje na njoj.Iskljucio sam uredjaj da se istopi nakupljeni led i posle toga kada sam ukljucio vise nije hteo uopste da hladi.Prikljucio sam se na sistem i video da unutra ima gas,pokusao sam da dodam malo ali se nista nije desavalo,kondenzator je bio hladan sto me navodilo na zakljucak da je negde zacepljen.Posle ispustanja proverio sam kompresiju i po mom iskustvu kompresor je dobar,zamenio sam filter,napunio uredjaj i poceo je da radi dobro.Napominjem da ovaj model ima dve kapilare koje regulise trokraki el.ventil tako da kada gas ide u frizider on prolazi kroz ceo sistem,a kada je potrebno samo u zamrzivacu onda ventil prebacuje na kapilaru koja vodi u isparivac zamrzivaca.Uredjaj je radio dobro oko nedelju dana i poceo ponovo da radi bez prekida.Ponovo sam se ukljucio na servisnu cev i video da gas nije iscureo cak sam ponovo malo dodao da vidim ima li nekih promena ali se nista nije promenilo, pritisak na manometru je malo porastao zbog viska gasa i tako stajao na oko -25 C.Ponovo sam zamenio filter,skratio kapilare za oko 5-6 cm i sve ponovo napunio tako da je uredjaj ponovo radio normalno(ukljucivao,iskljucivao).Napominjem da ventil redovno ukljucuje onako kako dobija signal iz friza ili frizidera tako da se vidi po toploti kapilare kroz koju gas ide u tom momentu.Tokom pustanja u rad i tokom dva dana tokom rada je ceo kondenzator zagrejan,cak i filter je onako topao dok sada treceg dana vec pocinje ponovo isto,polovina kondenzatora na pocetku je topla dok je do kraja hladan a takodje i filter(susac) i vidim da uredjaj radi mnogo duze nego pre da bi iskljucio.Tokom prvog dana se cula cirkulacija gasa kao sustanje bilo u friziderskom ili donjem delu ali je zvuk bio konstantan,dok sada se taj sum cuje u talasima a tako se vidi i pomeranje kazaljke na manometru,sto me navodi na misao da je negde ponovo neko prigusenje pa je cirkulacija usporena i valjda zbog toga je efekat hladjenja sporiji.Pritisak na manometru se krece na temperaturi izmedju -25 i -30 za freon 134a na koji i radi. Do sada nisam imao ovakav kvar,pa me interesuje ako je neko imao slicno iskustvo da mi da neku ideju sta da radim.Principijelna sema ovog frizidera je u servisnom uputstvu za baan 33vps na strani 29 koje sam skinuo sa interneta i dajem ga u prilogu.Hvala unapred.
Imam opet problem sa ovim kombin.friziderom.Pre par godina to je bio problem sa stampanom plocom ali je to tada reseno.Sada je problem sledeci: prvo sam primetio da uredjaj radi bez prekida i da u zamrzivackom delu zadnja od tri resetke nema inje na njoj.Iskljucio sam uredjaj da se istopi nakupljeni led i posle toga kada sam ukljucio vise nije hteo uopste da hladi.Prikljucio sam se na sistem i video da unutra ima gas,pokusao sam da dodam malo ali se nista nije desavalo,kondenzator je bio hladan sto me navodilo na zakljucak da je negde zacepljen.Posle ispustanja proverio sam kompresiju i po mom iskustvu kompresor je dobar,zamenio sam filter,napunio uredjaj i poceo je da radi dobro.Napominjem da ovaj model ima dve kapilare koje regulise trokraki el.ventil tako da kada gas ide u frizider on prolazi kroz ceo sistem,a kada je potrebno samo u zamrzivacu onda ventil prebacuje na kapilaru koja vodi u isparivac zamrzivaca.Uredjaj je radio dobro oko nedelju dana i poceo ponovo da radi bez prekida.Ponovo sam se ukljucio na servisnu cev i video da gas nije iscureo cak sam ponovo malo dodao da vidim ima li nekih promena ali se nista nije promenilo, pritisak na manometru je malo porastao zbog viska gasa i tako stajao na oko -25 C.Ponovo sam zamenio filter,skratio kapilare za oko 5-6 cm i sve ponovo napunio tako da je uredjaj ponovo radio normalno(ukljucivao,iskljucivao).Napominjem da ventil redovno ukljucuje onako kako dobija signal iz friza ili frizidera tako da se vidi po toploti kapilare kroz koju gas ide u tom momentu.Tokom pustanja u rad i tokom dva dana tokom rada je ceo kondenzator zagrejan,cak i filter je onako topao dok sada treceg dana vec pocinje ponovo isto,polovina kondenzatora na pocetku je topla dok je do kraja hladan a takodje i filter(susac) i vidim da uredjaj radi mnogo duze nego pre da bi iskljucio.Tokom prvog dana se cula cirkulacija gasa kao sustanje bilo u friziderskom ili donjem delu ali je zvuk bio konstantan,dok sada se taj sum cuje u talasima a tako se vidi i pomeranje kazaljke na manometru,sto me navodi na misao da je negde ponovo neko prigusenje pa je cirkulacija usporena i valjda zbog toga je efekat hladjenja sporiji.Pritisak na manometru se krece na temperaturi izmedju -25 i -30 za freon 134a na koji i radi. Do sada nisam imao ovakav kvar,pa me interesuje ako je neko imao slicno iskustvo da mi da neku ideju sta da radim.Principijelna sema ovog frizidera je u servisnom uputstvu za baan 33vps na strani 29 koje sam skinuo sa interneta i dajem ga u prilogu.Hvala unapred.
- Prilog
-
indesit_baan33vps_[ET].pdf
- servisno uputstvo indesit baan 33vps
- (4.57 MiB) Preuzeto 352 puta.
- goranfri
- bela tehnika
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
Re: kombinovani indesit ce238v evolution
Ja ipak mislim da negde gubi freon.
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
- Specialty: whitegoods
Izvuci sav plin i natlači dušikom na 15 bara. Ostavi 24 sata i provjeri dali je tlak isti nakon ta 24 sata. Ako jest, onda mijenjaj komplet kapilare i filtar. Ako nije, imaš propuštanje kako kolega kaže. Trebaš nači onda gdje pušta i zavariti to. Nakon toga, vakumirati barem 30 minuta nakon što je vakuum dostigao 500 mikrona. Ponovo napuni vagajuči plin koliko piše na naljepnici.
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
Slazem se sa vama ali me nesto buni.Imao sam problem sa gubljenjem gasa na elektrolux kombinovanom isto sam ovde trazio savet.Kod njega kada je poceo da u toku jednog dana vec gubi gas,prvo sam na manometrima video da je pritisak otisao prema vakuumu i nakon dodavanja gasa pocinjao je normalno da radi i sve tako dok nisam video da je napukao var na ulazu u isparivac frizidera,mada je tu bio u pitanju lamelni isparivac koji sam mogao da pogledam sa zadnje strane.Ovde mi se pritisak ne menja i takodje sa pretpostavkom da je gas malo iscureo ja dodam isti ali samo dobijem povisen pritisak na manometrima kao kada je uredjaj prepunjen i zvuk motora je malo bucniji kao da radi pod opterecenjem sto je isto tako i pre dodavanja gasa u odnosu na prva dva dana.Takodje nemam mogucnost da ispitam instalaciju sa azotom na 15 bara jer nemam nista od toga.Idem polako "peske" Da li moze da mozda povlaci vazduh na el.ventilu,primetio sam da su kod njega cevcice zalivene kalajem.Inace ventil je Bitron 3 way type 510.Sinoc sam pratio kako radi,temperatura u frizu je bila oko -20 C i ostavio uredjaj vezan sa manometrima,pa cu sada da odem da vidim sta se desava jer mi je to u stanu kod sina.U slucaju da gubi gas morao bih da kopam izolaciju sa zadnje strane i da trazim spojeve a uredjaj spolja i unutra izgleda kao da je danas stigao iz prodavnice.Isti model se vidi u servisnom uputstvu koje sam prilozio,sa displejevima za zadatu temperaturu (evolution), ali ako mora i to cu da radim samo sam prvo hteo da ne zurim sa tim ako je nesto drugo mozda problem.U svakom slucaju cucemo se opet.Pozdrav.
- GTI
- bela tehnika
- Warranty service: LG, Samsung, Vivax, Galanz, Venting, Crypton
Ako ne mozes da ga stavis pod pritisak ti ga onda izvakumiraj i ostavi tako par dana.Najsigurnije je da umesto creva koristis bakarnu cev sa holenderima.Zna nekad rupa u sistemu da bude u nekom "sifonu" koji je pun ulja iz kompresora pa to ulje znatno uspori pad pritiska dok se testira zaptivenost sistema.Najbolje bi bilo isprati i izduvati ceo sistem pa ga naduvati azotom kao sto rece @nike,ali ako nisi u mogucnosti onda ovako.
Inace ako je friziderski deo probusen sto je u 90% slucajeva to se uglavnom primeti stiskajuci plastiku koja ide preko isparivaca.U tim slucajevima ona bude odlepljena ili bukvalno naduvana.
Inace ako je friziderski deo probusen sto je u 90% slucajeva to se uglavnom primeti stiskajuci plastiku koja ide preko isparivaca.U tim slucajevima ona bude odlepljena ili bukvalno naduvana.
Majstore,pošto je to i.............koliko će to da košta?!
Ovo je dobar predlog koji bi mogao da uradim jer za to imam mogucnost.Sto se tice plastike u friziderskom delu za sada se ne vidi da je negde naduvena ili razlepljena.Malopre sam proveravao situaciju i ona izgleda ovako.Pritisak stoji konstantno na polozaju izmedju -25 i -30 C na manometru za freon 134a,tako sam ostavio od sinoc da radi vezan za manometre.U zamrzivacu je temperatura oko -20 C, termostat je podesen na -19 od prvog dana ali mi sada frizider mnogo duze vremena radi za razliku od prvog dana kada je radio po 15tak minuta pa odmarao oko 10-15 i slicno.Isto tako prva dva dana odmah cim ukljuci, kondenzator pocinje da se postepeno zagreva od pocetka do kraja pa i filter se oseti da je topao tako da sam mogao da osetim kada ventil prebacuje iz jedne na drugu kapilaru,znao sam u kom delu tada ide gas po toploti kapilare.Sada,zateknem uredjaj da radi vec neko vreme a kondenzator je topao samo nesto manje od prve polovine a do kraja je hladan a isto i filter.Takodje dok slusam kada naslonim uvo na frizider u delu isparivaca na zadnjoj strani sum strujanja gasa je kao u talasima dok je u pocetku bio konstantan,ovo sam vec napomenuo u prvom postu.Zbunjuje me sve ovo ,da pritisak ne opada,opet ima neka dobra temperatura u zamrzivacu ali zato uredjaj radi duze vreme bez prekida(dok sam bio tamo nije iskljucivao) neujednacen sum strujanja gasa,nedovoljno topao kondenzator po celoj duzini.Praticu ga jos par dana pa ukoliko primetim da temperatura u zamrzivacu raste probacu ovaj predlog da ga drzim pod vakumom duze vreme da utvrdim bar da ne pusta gas pa cu posle videti sta se drugo moze uciniti naravno uz vase predloge i ideje.Sa cime bi mi bilo najlakse da isperem siistem posto kod sebe imam samo preostali R12 I R134a koji cuvam samo za svoje potrebe sobzirom da vec tri godine ne radim ovaj posao, pa ne bih da moram da kupujem cele boce nekog gasa.Pozdrav svima i hvala na interesovanju.
- goranfri
- bela tehnika
Kupiš R141b , on je tečan i u Bgd ga prodaju na litar.
Hvala na informaciji Gorane,videcu da li ga ima u Nisu isto tako.Javicu sta se dalje desava,za sada frizider radi vezan na manometre i pritisak stoji isto na izmedju -25 i -30 C sto me zbunjuje a i daje informaciju da ne gubi gas.OStavicu tako jos dan dva pa cu da probam predlog da ga drzim pod vakumom da bi utvrdio da nije u pitanju curenje gasa.Jos jedna stvar me interesuje.U servisnom uputstvu pise da u eepromu je programiran da ako uredjaj radi dosta dugo da onda on iskjucuje kompresor i u slucaju kada nisu postignute temperature.Ovde se to ne desava,Da nije nesto opet sa elektronikom,mada je prva dva dana radio normalno sto me zbunjuje.Pozdrav
- goranfri
- bela tehnika
Isparenje ne može da ti da informaciju da li negde izlazi gas.
Kako ne moze Gorane,taj sam problem imao na elektroluxovom kombinovanom.Kako se gas gubi meni tako manometar pokazuje da silazi prema vakuumu,poslednji deo isparivaca tj u zamrzivacu pocinje da se povlaci sa hlladjenjem i cim dodam gas on pocne da hladi normalno i pritisak na manometrima porastei .
- goranfri
- bela tehnika
To jeste ali kada već dosta iscuri , onda ode u vakum , ali kada malo iscuri teško je to oceniti manometrom .
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Razlika između djelomično začepljene kapilare i curenja rashladnog sredstva
Djelomično začepljenje/prepunjenje:
+Tlak kondenzacije normalan ili nešto povišen
+Temperatura kondenzatora postepeno pada od ulaska u kondenzator do jednog dijela kondenzatora, a nakon toga jednaka sobnoj temperaturi sve do ( i uključujuči) filtar-sušača! Indikacija gomilanja tekučeg rashladnog sredstva u kondenzatoru. Rashladno sredstvo na izlazu iz kondenzatora je prilično pothlađeno i blizu ili na temperaturi okoline.
+Dodavanjem manje količine plina (10-20-ak grama) tlak kondenzacije se vidno i brzo mijenja na gore (potreban manometar na visokom tlaku da bi se vidjelo).
Curenje/nedovoljno rashladnog sredstva:
+Tlak kondenzacije smanjen
+Temperatura kondenzatora cijelim putem od ulaska u kondenzator do filter sušača postepeno opada i filter sušač iznad temperature prostorije. Indikacija negomilavnja tekučeg rashladnog srestva u kondenzatoru. Rashladno sredstvo na izlazu iz kondenzatora je vrlo malo ili uopće nije pothlađeno i njegova temperatura je iznad temperature okoline.
+Dodavanjem manje količine plina (10-20ak grama) tlak kondenzacije se malo i sporo mijenja na gore (potreban manometar na visokom tlaku da bi se vidjelo).
U oba slučaja temperatura isparavanja je niža od normalne a pregrijanje previsoko.
Djelomično začepljenje/prepunjenje:
+Tlak kondenzacije normalan ili nešto povišen
+Temperatura kondenzatora postepeno pada od ulaska u kondenzator do jednog dijela kondenzatora, a nakon toga jednaka sobnoj temperaturi sve do ( i uključujuči) filtar-sušača! Indikacija gomilanja tekučeg rashladnog sredstva u kondenzatoru. Rashladno sredstvo na izlazu iz kondenzatora je prilično pothlađeno i blizu ili na temperaturi okoline.
+Dodavanjem manje količine plina (10-20-ak grama) tlak kondenzacije se vidno i brzo mijenja na gore (potreban manometar na visokom tlaku da bi se vidjelo).
Curenje/nedovoljno rashladnog sredstva:
+Tlak kondenzacije smanjen
+Temperatura kondenzatora cijelim putem od ulaska u kondenzator do filter sušača postepeno opada i filter sušač iznad temperature prostorije. Indikacija negomilavnja tekučeg rashladnog srestva u kondenzatoru. Rashladno sredstvo na izlazu iz kondenzatora je vrlo malo ili uopće nije pothlađeno i njegova temperatura je iznad temperature okoline.
+Dodavanjem manje količine plina (10-20ak grama) tlak kondenzacije se malo i sporo mijenja na gore (potreban manometar na visokom tlaku da bi se vidjelo).
U oba slučaja temperatura isparavanja je niža od normalne a pregrijanje previsoko.
Nike,meni moj slucaj lici na ovo tvoje prvo objasnjenje,samo sto ja nisam ostavio mogucnost da merim potisak u kondenzatoru nego pratim samo na usisnoj strani ali je temperatura kondenzatora bas tako,vruca je sev od kompresora do prve dve vertikale u kondenzatoru a onda vec treci red biva hladan i sve do susaca isto.Dodavanjem gasa se nista ne menja vezano za temperaturu kondenzatora ,samo dobijem poviseni pritisak na usisu sto pretpostavljam da je kao visak gasa a takodje ni hladjenje u delu frizera nije nista bolje.
- nike
- gxu
Onda ti je 99% začepljenje u kapilarama. Mijenja filtar i obe kapilare! Pazi da staviš filtar odgovarajuči za R134a.
- nike
- gxu
Onda ti je 99% začepljenje u kapilarama. Mijenjaj filtar i obe kapilare! Pazi da staviš filtar odgovarajuči za R134a.
Ispiranje može ako imaš sa čim, a ako nemaš, ne mora. Ionako je R134a isprao sve i to što je isprao je završilo u kapilarama i filtru. Filtar si promijenio i otud malo poboljšanje u radu, al trebaš joši kapilare. Pošto več otvaraš sistem, onda promjeni i filtar ponovo, i ako ima mjesta, stavi veči od originalnog i podesi punjenje za potrebnu razliku (dok ne dobiješ odgovarajuči tlak isparavanja bez gomilanja freona u kondenzatoru).
Ispiranje može ako imaš sa čim, a ako nemaš, ne mora. Ionako je R134a isprao sve i to što je isprao je završilo u kapilarama i filtru. Filtar si promijenio i otud malo poboljšanje u radu, al trebaš joši kapilare. Pošto več otvaraš sistem, onda promjeni i filtar ponovo, i ako ima mjesta, stavi veči od originalnog i podesi punjenje za potrebnu razliku (dok ne dobiješ odgovarajuči tlak isparavanja bez gomilanja freona u kondenzatoru).
Nike,danas sam video konacno da mi negde ispusta gas.U friziderskom delu ispod fioka koje nisam vadio primetio sam ulje a u tom donjem delu frizidera je obloga zida naprsla u celu i na desnoj strani gledano spreda.To nisam video od donjih fioka,e sada je pitanje da li gas izlazi na potisnom delu cevi koji ulazi unutra radi pothladjivanja ili na cevima isparivaca.Odvojio sam isparivac od kompresora,na strani ulaza u kapilare sam zatvorio,izvakumirao i ostavio tako da vidim sutra kako ce biti.Ako je u pitanju isparivac eventualno konekcija gornjeg friziderskog dela i donjeg za friz onda ce biti kopanja sa zadnje strane a voleo bih da je u pitanju potisni deo jer ga jednostavno mogu izbaciti.Hvala sto pratite moj problem i cucemo se opet.Pozdrav.
- goranfri
- bela tehnika
bravo
Rekoh ti ja. Zapušena kapilara je uvek zapušena , ne može da bude zapušena 3-5 dana pa se onda otpuši kada se doda gas i zameni filter pa se opet zapuši posle 3-5 dana.
Rekoh ti ja. Zapušena kapilara je uvek zapušena , ne može da bude zapušena 3-5 dana pa se onda otpuši kada se doda gas i zameni filter pa se opet zapuši posle 3-5 dana.
U redu je Gorane,da ne prihvatam tudja misljenja ne bih se ni javljao za pomoc na forumu,nego me sada interesuje gde bi moglo da je gas probio,da li na isparivacu frizidera ili na potisnoj cevi koja od kondenzatora posle ide u filter.Deo gde je plastika naprsla i odakle je curelo ulje je ispod dela u frizideru gde se povrsina zaledjuje,nisam primetio ulje jer se slivalo ispod onih fioka u frizideru koje leze na dnu,negde mozda ako se tu spajaju cevi iz gornjeg isparivaca i donjeg za zamrzivac i ako je to onda cu morati da kopam izolaciju a ako je potisni vod samo bi ga zaobisao sto je lakse.
- goranfri
- bela tehnika
Ja mislim da je isparivač.
Ti probaj da prespojiš potisni vod oko vrata ali preseci cevi tako da posle možeš da ih vratiš ako su ispravne.
Ti probaj da prespojiš potisni vod oko vrata ali preseci cevi tako da posle možeš da ih vratiš ako su ispravne.
Poceo sam sa zadnje strane da skidam izolaciju i kod dela gde je ulaz i izlaz iz zamrzivaca bilo je ulja koje se ili od negde slilo ili je tu izlazilo i to samo na cevi koja vodi od friziderskog isparivaca u zamrzivac dok na povratnoj iz zamrzivaca nema ulja mada idu jedna uz drugu u jednom delu.To sam video tako sto je kapilara prislonjena uz povratne cevi celom duzinom sa providnom termoskupljajucom folijom.Iduci navise nisam naisao na tragove ulja kada rasecem tu foliju.Isparivac za frizider je od aluminijumske cevne zmije i pretpostavljam da ako je kod njega problem da je verovatno na ulazu u taj deo isparivaca gde je spoj bakarne cevcice u koju ulazi kapilara i aluminijumske.Napravicu fotografije gde se vide ovi spojevi tako da mogu jos nekom koristiti.Ostaje mi samo da nadjem pocetak gornjeg isparivaca ali sa sto manje skidanja izolacije tj da ne bi isao celom duzinom i da vidim kako tamo izgleda stvar.Ukoliko ne mogu da resim ovaj problem da li je dobar predlog da ubacim u frizideru lamelni isparivac i spojim sa zamrzivacem jer na tom delu ima bakarna cev gde se spaja kraj friziderskog isparivaca i takodje ulazi druga kapilara za zamrzivac.Mislim da ce sve biti jasnije kada napravim fotografije.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 20 Odgovori
- 4545 Pregledano
-
Zadnji post napisao alexb
16 Jun 2011, 13:58
-
-
Indesit ce238v problem sa elektronikom
napisao alexb » 09 Jul 2022, 21:57 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 7 Odgovori
- 2727 Pregledano
-
Zadnji post napisao alexb
21 Jul 2022, 17:42
-
-
-
INDESIT CA238 , kombinovani hladnjak-zamrzivac ne iskljucuj
napisao ddimitrijevi » 10 Okt 2008, 22:00 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 2 Odgovori
- 1563 Pregledano
-
Zadnji post napisao kisko
23 Nov 2008, 23:47
-
-
-
INDESIT B33FNF kombinovani frižider
napisao Sale Mitrovic » 11 svi 2009, 11:48 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 25 Odgovori
- 12721 Pregledano
-
Zadnji post napisao Talichni
25 Jan 2017, 17:33
-
-
-
Indesit kombinovani frižider izbacuje grešku na displej A2
napisao Aleksandaras » 29 Okt 2020, 17:14 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 1 Odgovori
- 1957 Pregledano
-
Zadnji post napisao sim
29 Okt 2020, 18:20
-
-
-
Kombinovani frizider gorenje ODUSTAO
napisao deletraj » 25 Sep 2009, 10:43 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 3 Odgovori
- 1472 Pregledano
-
Zadnji post napisao deletraj
26 Sep 2009, 06:33
-
-
-
kombinovani frizider BEKO S25CBPBW10 - termostat?(REŠENO)
napisao dhm69 » 30 Avg 2010, 12:52 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 33 Odgovori
- 17860 Pregledano
-
Zadnji post napisao goranfri
05 Sep 2010, 22:16
-
-
- 10 Odgovori
- 2476 Pregledano
-
Zadnji post napisao goranfri
13 Nov 2010, 23:17