Ledomat SIMAG SD18
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
-
- _
Ledomat SIMAG SD18
Ledomat je sa pocupanim kablovima ,termostatima itd.Ostao je samo kompresor (koji je ispravan i drzi gas R-134) isparivac i spirala (kondenzator) za vodeno hladjenje sa pripadajucim termostatom za ukljucenje el. ventila za vodu.Da ima jos i dva el. ventila za vodu.Rekli su mi da je imao otapanje vrucim gasom.Da li postoji neka sema veze.Jos nesto:Da li neko moze da mi pojasni termosta K-61 sa kontaktima 2-3-4-6.Koji kontakt ima funkciju u ledomatu.Veliki pozdrav
- milan
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Re: Ledomat SIMAG SD18
Nadam se da ce ti pomoci ova sema.
- Prilog
-
SD18_sema.pdf
- (38.92 KiB) Preuzeto 382 puta.
- goranfri
- bela tehnika
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
Re: Ledomat SIMAG SD18
Za regulaciju kondenzacije ide presostat a ne termostat. Ima otapanje toplim gasom i ova sema je ok ali za vazdusno hladjenje.
Za ledomate imam ja sve delove i mogu to da ti resim.
Za ledomate imam ja sve delove i mogu to da ti resim.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 3 Odgovori
- 2161 Pregledano
-
Zadnji post napisao goranfri
25 svi 2018, 09:31
-