Candy CDF322A potrebna shema ,ne uzima sol - REŠENO

Forum sudo mašine.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Ivek
_
_

Candy CDF322A potrebna shema ,ne uzima sol - REŠENO

Post napisao Ivek » 27 Avg 2012, 19:06

Candy CDF 322 A-85 S 32000287 0712 0516
trebam shemu da vidim ako su dobro spojene žice na el. ventil od soli i od indikatora jer je gazda mašine rekao da je vadio žice van jer je čistio dozirnu posudu i od onda ne uzima sol , a ja neznam jel dobro spojeno ili nije, no predpostavljam da nije jer soli sam ja danas sipao do vrha a lampica indikatora svjetli i dalje, na el ventil od posude za sol tjekom cjelog ciklusa pranja ne dolazi nikakav napon...

LP
Zadnja izmena: Ivek, dana 28 Avg 2012, 17:59, ukupno menjano 1 put.

milan
Preminuo
Specialty: tv-multimedia

Re: Candy CDF322A potrebna shema (ne uzima sol)

Post napisao milan » 27 Avg 2012, 21:01

Service manual sa semom 32000287 CDF322A
Prilog
Candy CDF322A.pdf
(1.82 MiB) Preuzeto 262 puta.

Ivek
_
_

Re: Candy CDF322A potrebna shema (ne uzima sol)

Post napisao Ivek » 28 Avg 2012, 17:32

Hvala Milane!

e sad opet pitanje: po šemi vidim da na ventil za sol ide žuta i siva a na indikator bjela i crna,
no u mom slučaju su žice bile zamjenjene znači gazda mašine je krivo spojio :fanzo:

vratio sam žice kako piše na šemi, zamjenio sam indikator (stari je bio u kratkom spoju) sad ne svjetli lampica od indikatora, ali na idikator konstantno dobiva 220V (dali je to u redu?) dok na ventil tjekom cjelog ciklusa pranja ne dobiva nikakav napon, jeli moguće da je stradala elektronika (modul) kad su žice bile zamjenjene? predpostavljam da je moguće, jer zato je i stradao indikator.... jel tako nekako?

Edit: upravo otvorio modul i vizualno se vidi da je otišao na njemu jedan trijak upravo tamo gdje idu žice od ventila tako da... rješeno!

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “MAŠINE ZA SUDOVE”