Candy CDF 322 A-85 S 32000287 0712 0516
trebam shemu da vidim ako su dobro spojene žice na el. ventil od soli i od indikatora jer je gazda mašine rekao da je vadio žice van jer je čistio dozirnu posudu i od onda ne uzima sol , a ja neznam jel dobro spojeno ili nije, no predpostavljam da nije jer soli sam ja danas sipao do vrha a lampica indikatora svjetli i dalje, na el ventil od posude za sol tjekom cjelog ciklusa pranja ne dolazi nikakav napon...
LP
Candy CDF322A potrebna shema ,ne uzima sol - REŠENO
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Candy CDF322A potrebna shema ,ne uzima sol - REŠENO
Zadnja izmena: Ivek, dana 28 Avg 2012, 17:59, ukupno menjano 1 put.
- milan
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Re: Candy CDF322A potrebna shema (ne uzima sol)
Service manual sa semom 32000287 CDF322A
- Prilog
-
Candy CDF322A.pdf
- (1.82 MiB) Preuzeto 262 puta.
Re: Candy CDF322A potrebna shema (ne uzima sol)
Hvala Milane!
e sad opet pitanje: po šemi vidim da na ventil za sol ide žuta i siva a na indikator bjela i crna,
no u mom slučaju su žice bile zamjenjene znači gazda mašine je krivo spojio
vratio sam žice kako piše na šemi, zamjenio sam indikator (stari je bio u kratkom spoju) sad ne svjetli lampica od indikatora, ali na idikator konstantno dobiva 220V (dali je to u redu?) dok na ventil tjekom cjelog ciklusa pranja ne dobiva nikakav napon, jeli moguće da je stradala elektronika (modul) kad su žice bile zamjenjene? predpostavljam da je moguće, jer zato je i stradao indikator.... jel tako nekako?
Edit: upravo otvorio modul i vizualno se vidi da je otišao na njemu jedan trijak upravo tamo gdje idu žice od ventila tako da... rješeno!
e sad opet pitanje: po šemi vidim da na ventil za sol ide žuta i siva a na indikator bjela i crna,
no u mom slučaju su žice bile zamjenjene znači gazda mašine je krivo spojio

vratio sam žice kako piše na šemi, zamjenio sam indikator (stari je bio u kratkom spoju) sad ne svjetli lampica od indikatora, ali na idikator konstantno dobiva 220V (dali je to u redu?) dok na ventil tjekom cjelog ciklusa pranja ne dobiva nikakav napon, jeli moguće da je stradala elektronika (modul) kad su žice bile zamjenjene? predpostavljam da je moguće, jer zato je i stradao indikator.... jel tako nekako?
Edit: upravo otvorio modul i vizualno se vidi da je otišao na njemu jedan trijak upravo tamo gdje idu žice od ventila tako da... rješeno!
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Mašina za suđe Beko DFN1431 ne uzima sol
napisao junuzovic » 22 Mar 2023, 11:10 » u MAŠINE ZA SUDOVE - 5 Odgovori
- 2045 Pregledano
-
Zadnji post napisao junuzovic
30 Mar 2023, 20:30
-
-
-
QUADRO DWS6012 uzima previse vode - ODUSTAO
napisao robi.fuc » 01 Dec 2013, 21:51 » u MAŠINE ZA SUDOVE - 15 Odgovori
- 2767 Pregledano
-
Zadnji post napisao robi.fuc
09 Dec 2013, 08:53
-
-
- 3 Odgovori
- 2955 Pregledano
-
Zadnji post napisao ZDRAVKO T
18 Sep 2020, 19:10
-
- 7 Odgovori
- 1965 Pregledano
-
Zadnji post napisao buli
13 Jan 2024, 10:13
-
- 18 Odgovori
- 3364 Pregledano
-
Zadnji post napisao rotor
11 Feb 2011, 21:40
-
-
Candy CDAA112 ne izbacuje vodu osim na rapid(reseno)
napisao slavisa_smb » 16 Mar 2011, 15:51 » u MAŠINE ZA SUDOVE - 9 Odgovori
- 3839 Pregledano
-
Zadnji post napisao slavisa_smb
16 Avg 2011, 13:22
-
-
- 5 Odgovori
- 1272 Pregledano
-
Zadnji post napisao Ivek
09 Okt 2012, 13:03