.bnoki je napisao:nike nije svakom sudjeno da ima srecu da radi sa ljudima koji bi pernijeli svoje iskustvo drugima
Prika, osnova školovanja je da ti netko prenese znanje i iskustvo! Bez toga si "neškolovan i neiskusan"!
i sta bi ti uradio kad vec ljudi ocekuju da mu nesto uradis npr plusnu komoru? da mu kazem neznam i da predam posao mozda gorem nego sto sam ja.
Ne nego da kažeš "ne znam, ali znam jednog koji zna"! Onda ga dovedeš i uzmeš 5-10%. Ili pomogneš čovjeku, a on ti pokaže kako se to radi!
.Vjerujem da si i ti u odredjenom periodu bio u mojoj situaciji samo si to zaboravio
Nisam! Bio sam od prvog dana majstor, za ono što znam. Za ono što ne znam, nisam bio majstor! Stvar je principa!
I dan danas idem na popravke i učim. Kad učim, ne naplaćujem, već plaćam!

Pogodio si!Kad bi ti rekao da je to licno za moje potrebe neces mi vjerovati.

U pravilu, ovaj forum nije za učenje osnova već za uzajamno pomaganje onih koji znaju svoj posao! Ja nemam ništa protiv da nekoga naučim. Meni je jedini problem kad đak ide okolo i radi posao kojeg ne zna, za novce!Nije mi jasna onda sama svrha ovog foruma .Zar ovaj forum ne sluzi da se neko i nauci, a ne da krije tajne od ljudi koji manje poznaju ovu struku.
Biti će i odgovora i kritika! Takav sam!Od tebe i dalje ocekujem odgovore iako me cesto kritikujes.
Kritika je dobra dok god je konstruktivna i nije osobna!
U moje doba je bilo i drugih odgojno-obrazovnih metoda osim kritike!